• Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Recent content by alfredomova

  1. A

    X-99 Deluxe/U3.1 + 2way sli GTX 970 Strix + ThunderboltEX II Not Working

    heeee.... soo... here is where i say something that totally makes me look like a n00b.. what is "2p" ?? :whistle:
  2. A

    X-99 Deluxe/U3.1 + 2way sli GTX 970 Strix + ThunderboltEX II Not Working

    no, i tested the gtxs in the PCIEX16_1, but if that would be the case i would be prompted by the bios for some voltage overload or something like that... I believe it's the total amount of processor lanes, or the bios thunderbolt config:
  3. A

    X-99 Deluxe/U3.1 + 2way sli GTX 970 Strix + ThunderboltEX II Not Working

    but as the manual says the "best" configuration for the SLI cards are PCIEX16_1 and PCIEX16_, so the PCIEX4_1 ended hidden under the GTX
  4. A

    X-99 Deluxe/U3.1 + 2way sli GTX 970 Strix + ThunderboltEX II Not Working

    Yes! my current config is: PCIEX16_1 -- FIRST GTX 970 PCIEX4_1 -- Nothing and disabled in the bios/uefi (hidden under the gtx) PCIEX16_2 -- ThunderboltEX PCIEX16_3 -- SECOND GTX 970 PCIEX16_4 -- nothing (hidden under the gtx) PCIEX16_5 -- nothing and if I change the thunderbolt config...
  5. A

    X-99 Deluxe/U3.1 + 2way sli GTX 970 Strix + ThunderboltEX II Not Working

    Hi! so, this is my build: Asus X-99 Deluxe/u3.1 - https://www.asus.com...s/X99DELUXEU31/ i7 5930k - 40 lane Kingston HyperX Predator DDR4 2800MHz (4gbx8)) GTX 970 Strix (x2) Kingston 240GB HyperX Predator M.2 Corsair H100i Corsair AX860 ASUS ThunderboltEX II Easy-fit 10Gb/s USB 3.1...

Latest posts

Twitter

Top