• Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Search results

  1. Z

    WIP New build gaming and movies/pictures machine

    While trying to troubleshoot what turned out to be the video card I switched the ram to the Gskill.
  2. Z

    WIP New build gaming and movies/pictures machine

    I will be running 2 5770's as soon as I'm finished stress testing and Transferring files over.
  3. Z

    WIP New build gaming and movies/pictures machine

    I will be running 2 5770's as soon as I'm finished stress testing and Transferring files over.
  4. Z

    WIP New build gaming and movies/pictures machine

    Not unless I turned the mounting bracket on the motherboard around, I have it blowing through and the air out the PSU's fan. At 3.2Ghz its cool at 19c.
  5. Z

    WIP New build gaming and movies/pictures machine

    I finally had time to assemble my 6 core beast, after over a month I had issues with what turned out to be the video card but thankfully my lovely and thoughtful wife purchased and IPR when she bought it at memory express. http://i590.photobucket.com/albums/ss348/zodgrod/P6070382.jpg
  6. Z

    WIP New build gaming and movies/pictures machine

    I am almost done a night shift then get home and shovel the drive way and deck. I am considering doing some work on my build, but depending on how tired I am will determine what I may do. I think maybe some cable tie down and hiding as this is one build I am taking time with and not just...
  7. Z

    WIP New build gaming and movies/pictures machine

    My wife was exceptional and bought me several parts for my new build that I have been itching to do for some time. As well I was able to head out on boxing day on a modest budget and get most of the other components I need to finish my build. I am taking ny time with it and I spent some time in...
  8. Z

    can't get Windows XP sp2 to install to WD Caviar Black 640 GB 6 GB/s 64 MB cache

    Ok I had a similar issue trying to install xp onto a drive with a motherboard whos cpu socket had a TDP of 95w and the cpu of 125w. I couldnt get vista to even install same issue you had. I managed to get win xp with sp2 installed but windows would not update.
  9. Z

    can't get Windows XP sp2 to install to WD Caviar Black 640 GB 6 GB/s 64 MB cache

    If you want to wipe the drive completely you need to download and burn on to a DVD or CD the ultimate boot CD. Ultimate Boot CD - Overview There are several options on there to wipe harddrives. Really this CD makes troubleshooting and recovering data much easier.
  10. Z

    BIOS updates

    I've flashed my motherboard using the windows utility when I had XP installed a few times and had no issues. But now I'm running windows 7 64 bit and the ASUS windows bios flash utility won't work so I am using EZflash.
  11. Z

    BIOS updates

    Thanks alot for clearing that up.
  12. Z

    BIOS updates

    Considering I've only done these when needed several have come out for my motherboard, I am wondering if updating it for my new CPU would I have to do each indiviual update chronologically? Or do I just do the latest one? I sent my question to ASUS and they say just to do the latest but I am...
  13. Z

    [RESOLVED]no boot up from comp

    If it were me I would certainly take it apart and rebuild it. Hopefully the cpu got knocked loose or maybe its one of the power connectors. I had a similar issue where only part of the board would power up but I didn't have the 24 pin all the way in on one side.
  14. Z

    DarkVault

    really sweet looking
  15. Z

    Gallery Element S Build

    It looks pretty cool, I will have to put my recently updated system on here. We have similar hardware too lol
  16. Z

    Comp issues.

    Yeah it should post with those and not the drives no problem. I am totally suspecting the power supply. My buddy had me build him a system with that power supply and the 12 rails were defective. I hooked everything up and it would sort of turn on then die. I checked all connections and tried...
  17. Z

    Comp issues.

    I recently had issues where my system wouldn't post and it did simular things as yours is. My issues was a couple of dead hard drives that caused it to not post. When you have hooked up the other mobo and cpu/ram/video card did you hook up the drives as well? Also double check the 24 pin...
  18. Z

    Hard drive and video card issues

    Resolved So after backing up all my documents and trying to clone the drives using both Norton partition magic and Acronis revealed that more than the drive that died was bad. I had two 250 GB seagate 7200.10 drives that were both failing causing a system lock up before booting. I remove all...
Top