What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

4Ghz Q6600 Prime stable

turtletrax

Banned
Joined
Jun 15, 2007
Messages
949
Location
Edmonton(ish)
32M SuperPI, 3DMark06 and Prime 25.2 stable running eVGA 680 with below settings

CPU: Q6600 2.4 Ghz
OC: 4.002 Ghz
Stepping: B G0
Week: L724
Code: A629
Vcore: 1.6 Real, 1.67 Bios

Cooling: Water
Cooler brand/model: Thermochill,Swiftech,Liang, D-Tek

Motherboard: eVGA 680i
Bios Version: P30
Operating System: Vista x64

RAM brand: OCZ, Team Group
RAM rated speed: 1000Mhz
RAM actual speed: 900
Latency: 5-5-5-15

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2651812









Temps are rather high but need higher CFM fans on my HE. Will be doing more extensive testing to see if I can get more FSB out of this board and get lower Vcore.

Still very impressed with this chip ;) :bananafunky:
 

turtletrax

Banned
Joined
Jun 15, 2007
Messages
949
Location
Edmonton(ish)
Lol, I am chasing you around the net Eldonko!!!

I got it from Direct Canada and it does look like L724A has what it takes. SupertimOr might have a couple in stock at his store.

MaxFSB is a huge challenge on my 680i. Looking to get a P5K to hold off untill the X38 comes out. But kinda broke ATM. See if I can find a P5k used somewhere.
 
Last edited:

Eldonko

Well-known member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
5,414
Location
Calgary, AB
Heh heh yea. :p Pick up a P5K-SE, only $125, thats what Im doing to hold me off, just need a few vmods and u are gtg.

Thanks for the info on chip, Im after either B0 Q6600 or Xeon 3220 B0 if I can find one. If u get bored w/ yours lmk. ;)
 

Somed00d

Well-known member
Joined
May 30, 2007
Messages
69
Location
Oshawa, Ontario
nice!! I have the same batch L724A i knew it could hit 4ghz!! I am still stuck at 3.2 though lol..(can boot windows at 4.0 but not stable) damn dfi p965-s board
 

Patriote

Well-known member
Joined
Mar 12, 2007
Messages
1,164
Location
New-Brunswick
Damn, thats awesome turtle! I am supposed to receive a Q6600 next week. it's a G0 guarantee. I hope it'll hit such clocks. If i can just get 3.6Ghz, i'll be happy since thats what im running my E6600 at.
 

turtletrax

Banned
Joined
Jun 15, 2007
Messages
949
Location
Edmonton(ish)
Hey Patriote!! :haha:

Hows things??? Hope you get a L724A, cuz this thing is a monster. I am going to pull 2GB of RAM and move back to XP and really start benching this thing. I am trying to sell my 680i and get a P5K Premium and I garuntee higher clocks too. The 680i is holding me back I am quite sure.

Should be able to get much higher RAM clocks as I have a pretty sick set of Team Xtreem GMH that I havent really given the treatment to yet.

Be sure to let me know what week/batch you get ;)
 

Patriote

Well-known member
Joined
Mar 12, 2007
Messages
1,164
Location
New-Brunswick
Hey Patriote!! :haha:

Hows things??? Hope you get a L724A, cuz this thing is a monster. I am going to pull 2GB of RAM and move back to XP and really start benching this thing. I am trying to sell my 680i and get a P5K Premium and I garuntee higher clocks too. The 680i is holding me back I am quite sure.

Should be able to get much higher RAM clocks as I have a pretty sick set of Team Xtreem GMH that I havent really given the treatment to yet.

Be sure to let me know what week/batch you get ;)
Will do! 4Ghz is something man!
 

Twitter

Top