What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Any negative comments about TeamGroup T-FORCE RAM?

Lysrin

Well-known member
Joined
Mar 10, 2014
Messages
7,994
Location
Nova Scotia
Haven't used that brand before, but the reviews seem decent. Just wondered if anyone has had bad experiences with it?
 

Izerous

Well-known member
Folding Team
Joined
Feb 7, 2019
Messages
3,821
Location
Edmonton
Haven't used that brand before, but the reviews seem decent. Just wondered if anyone has had bad experiences with it?
The 3600 CL 16 ram I picked up ended up being more TridentZ stuff but I was seriously looking at some of the TeamGroup stuff. They had some 3600 CL 14 available but the TridentZ stuff went on sale first. I don't actually know anyone at a personal level that has bought it.
 

JD

Moderator
Staff member
Joined
Jul 16, 2007
Messages
12,079
Location
Toronto, ON
There's only a handful of actual DRAM chip makers, mostly down to binning I guess, but if you are just running stock settings I doubt there's much difference.

I'm running 128GB of T-FORCE ZEUS (cheapest stuff I think) in my home server. No issues that I can tell, runs 24/7/365.
 

YoungMan

Well-known member
Joined
Jul 4, 2009
Messages
502
Location
Surrey, B.C.
One of the first things I check is if something goes wrong, how is the RMA process? Apparently, you gotta ship to Taiwan with Teamgroup:


  1. Please note that the customer should pay for freight and insurance to Taiwan. After the RMA procedure completes, we will send your RMA product to you on our expense except the customs duty, which depends on the local customs for judgment.
 

Lysrin

Well-known member
Joined
Mar 10, 2014
Messages
7,994
Location
Nova Scotia
One of the first things I check is if something goes wrong, how is the RMA process? Apparently, you gotta ship to Taiwan with Teamgroup:

Yup, that's always good to check. I agree. This was in a bundle deal so I went with it regardless. So far it's been great and no issues running at the XMP profile to get 3200 MHz. If I had to RMA to Taiwan I think I'd just buy new RAM! 😁
 

MARSTG

Well-known member
Joined
Apr 22, 2011
Messages
5,062
Location
Montreal
No, only good, I am at my second kit of Delta RGB, 3000 MHz, white 4 x 4 GB, no problem whatsoever.
 

Latest posts

Top