What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Cryptocoin Mining - General Discussion

mkultra

Well-known member
Joined
Jul 29, 2009
Messages
374
Location
Canaduh
Currently mining Doge here since a few weeks with 1x R9 290. I get 910 kh/s with it.

Something I noticed however, If I do cpu mining while running Cgminer my hash rate doesn't drop but my WU do !
overclocked?

I'm getting 919kh/s stable with mine but @ 1075/1470
 

BlueByte

Well-known member
Joined
Feb 3, 2011
Messages
540
Location
Maynooth
He is talking the GPU bios. Some cards stock are awful miners, but after a simple bios update become decent. The 7970 DC and matrix cards were good cards but awful miners stock bios.
 

Coach

Well-known member
Joined
Mar 10, 2007
Messages
1,177
Location
Morden MB
He is talking the GPU bios. Some cards stock are awful miners, but after a simple bios update become decent. The 7970 DC and matrix cards were good cards but awful miners stock bios.
Are you referring to the ASUS 7970 Direct CU II cards? I have a couple and they mine just fine
 

frontier204

Well-known member
Joined
Nov 2, 2008
Messages
1,344
Location
ON, Canada
For those who don't mind compiling, there's some gains from using the new kernels in Cudaminer github (no binaries released yet):

Code:
[2014-01-28 20:00:30] GPU #0: GeForce GTX 660 Ti, 292.60 khash/s
[2014-01-28 20:00:30] accepted: 41/42 (97.62%), 292.60 khash/s (yay!!!)
[2014-01-28 20:00:35] GPU #0: GeForce GTX 660 Ti, 292.08 khash/s
[2014-01-28 20:00:36] accepted: 42/43 (97.67%), 292.08 khash/s (yay!!!)
[2014-01-28 20:00:36] GPU #0: GeForce GTX 660 Ti, 246.02 khash/s
[2014-01-28 20:00:36] accepted: 43/44 (97.73%), 246.02 khash/s (yay!!!)
(P2Pool mining NVC)
I'm getting an average of +40kHash/sec over what I had before. My GTX 660Ti has a pretty simple "overclock" from cranking the power limit to 120% for clocks of 1032/3005.

My launch settings are cudaminer.exe -H 2 -i 0 -l Y7x32 using what I just got from GitHub before making this post. Ref: https://bitcointalk.org/index.php?topic=167229.msg4805680#msg4805680

EDIT: My 8500GT also got a boost to 3.46 khash/s while not lagging my GUI :haha:
 
Last edited:

sakage.shinga

Well-known member
Joined
Feb 22, 2011
Messages
215
Looking to get into crypto mining with my old HTPC build. How does my hardware look? Thought I'd get started with Litecoin first... Could really use some tips...
 

geokilla

Well-known member
Joined
Aug 11, 2008
Messages
3,768
Location
Toronto
Looking to get into crypto mining with my old HTPC build. How does my hardware look? Thought I'd get started with Litecoin first... Could really use some tips...
Seems solid, but don't expect much profit. Most profit is made from day trading and when the value of a coin rises anyways.

As for how to start, it's really simple. Make sure you do a clean instal of the latest AMD drivers. In order to do that, look up DDU in order to remove the old drivers. Then you can download the coin wallet. Also look into CGWatcher and download CGMiner 3.7.2.
 

Latest posts

Twitter

Top