What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

[email protected] thread. Updated as necessary - _dangtx_

_dangtx_

Banned
Joined
Aug 4, 2007
Messages
12,684
Location
mtl
not tested for stability, havent touched but ram voltage to 1.9v(it wants 2.0 i think as per mushkin)


 

bwm

Well-known member
Joined
Oct 14, 2009
Messages
799
not tested for stability, havent touched but ram voltage to 1.9v(it wants 2.0 i think as per mushkin)


Holy sheite now that's a pretty decent O/C for a Phenom!! :thumb:
Hope like hell it remains stable. :biggrin:

Startup shortcuts look good. Only -smp is truly necessary but I always use the other two as well.
GPU client needs none in your case.... yet.

Still wondering about the PPD numbers though. Fresh screen shot needed for that, verify averaging set for all frames first.
 

_dangtx_

Banned
Joined
Aug 4, 2007
Messages
12,684
Location
mtl
unstable..got bsod with machine check error....

upped voltages left and right..temps shot up..added one side fan, put back fan on 12v and reversed one of the top fans to blow in...


testing for stability with prime and a whole lot of winrars going at the same time...


i think heat was the killer before,,,ill drop voltages later om



 

_dangtx_

Banned
Joined
Aug 4, 2007
Messages
12,684
Location
mtl
love this case so far...by far not as solid as my dragon, but with all the fans and stuff..hmmmmmmmmmmmmm


i didnt have a chance to snap a screenie before i did the fan trick because mobo was 67c and going lol..too mucho...now it doesnt look so bad :)
 
Last edited:

bwm

Well-known member
Joined
Oct 14, 2009
Messages
799
Ought to look real nice when its all put together. I've always liked CM cases.

I gotta hunch you'll have back off the O/C a bit to regain 100% stability,
but I'll wait and learn with ya.

One of my scrappy lil 260/216 SC's just got a nice fat p5794. It loves those things LOL
 

_dangtx_

Banned
Joined
Aug 4, 2007
Messages
12,684
Location
mtl
maybe..maybe not..you know my way :D


im trying to loop 3dmark and see if it blue screens.....let me switch imputs on me lcd fer a secund...

meh, still looping........im curious about one hting tough....


winrar is taking up all the cpu, so maybe itll blow when prme gets a piece of the action? its running now but no cpu allocation to it i guess....:bleh:
 

Twitter

Top