What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

[email protected] thread. Updated as necessary - _dangtx_

_dangtx_

Banned
Joined
Aug 4, 2007
Messages
12,684
Location
mtl
me thinks better not touch them lol......put a fan to blow up......on the hs......dropped prime and 3dmark looping..lets see if bsod...


whats the safe voltage on air on 45nm amd parts..?:)


hmm...still looping..i let it loop for 3 times(except the eye candy and sound) and prime of course in the background..mightve been cpu temp as well..hmm....lets see if it finishes :) :punk:
 
Last edited:

bwm

Well-known member
Joined
Oct 14, 2009
Messages
799
me thinks better not touch them lol......put a fan to blow up......on the hs......dropped prime and 3dmark looping..lets see if bsod...


whats the safe voltage on air on 45nm amd parts..?:)
I have no idea what the Vcore limits are on Phenoms. Chances are you'll need the FULL OPN from the top of the chip itself to figure it out from AMD's own specs. Without that info, anything anyone says has a 50/50 chance of being right.
 

bwm

Well-known member
Joined
Oct 14, 2009
Messages
799
And at 3.6 Gigs??? Oh the horror of it all. I won't stand for that!!! C'mon lil q66, Get it up up up!!! Get it up up up!!! LMAO
 

_dangtx_

Banned
Joined
Aug 4, 2007
Messages
12,684
Location
mtl
lolz...i upped .1 south bridge to get in winders, havent touched nb...lets see...


 

bwm

Well-known member
Joined
Oct 14, 2009
Messages
799
Now 3.8, he says. Gotta be some photochop trick. :ph34r:

Enough twicks. Lets see sum PPD numbas dude!! :clap:
 

_dangtx_

Banned
Joined
Aug 4, 2007
Messages
12,684
Location
mtl
Now 3.8, he says. Gotta be some photochop trick. :ph34r:

Enough twicks. Lets see sum PPD numbas dude!! :clap:
not stable...either chip has reached its limit on present cooling or theres some tricks im too lazy to apply right now lol


back at 3.6...1ghz oc is not bad..try that on an intel quad cpu...let me know if it does it that easy...basically 3.6 took me 10 minutes lol...plus testing :)

anyway, prime in the background, 100 loops of 3dmark(w/out eye candy nor sound)..if its ok(1.5v) ill leave it there :bleh:
 
Last edited:

bwm

Well-known member
Joined
Oct 14, 2009
Messages
799
We want PPD numbas We want PPD numbas We want PPD numbas.

Get that thang feldun and go chase some women fur a while :biggrin:
 

_dangtx_

Banned
Joined
Aug 4, 2007
Messages
12,684
Location
mtl
try any decent q6600 but very nice clocks for 100$ chip
well yes but a 110 dollar chip is one thing lol...and the mobos are dirt cheap..well except for the matx i like intell ones better...always giga of course.

bastuge rebooted after 30-45 minutes of prime and 3dmark...robably some fine tuning..voltage goes up in bigger chunks that id like :ph34r:
 
Last edited:

Latest posts

Twitter

Top