What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

In this thread you will post pics of your OLD systems

lowfat

Moderator
Staff member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
9,206
Location
Grande Prairie, AB
This was my very first watercooling build. ~2004 I do believe.

XP-M 2500+
Asus A7N8X-E Deluxe
2x512mb Samsung TCCC
9700 ATI 9700 PRO vmodded to well past 9800XT clocks.

watercooling gear:
DTek [email protected]
DD Chipset Z
DD Maze 3
Hydror L30
Chevette heatercore

man those were the days :biggrin:
 

Arinoth

Moderator
Staff member
Joined
May 27, 2009
Messages
9,254
Location
Halifax
Found them, this is my old system that is now sitting in the basement and is suppose to be my mom's computer now but she never goes down there and uses it (their second pc). Its now an E4400 with 2GB of ram and running vista with astro off, it originally was a P4 at 3.2GHz, 2GB of ram and a ATI 9800 AIW gpu. Below are pictures when it was in its prime and in my bedroom before i went to university (about 7 years old)





 
Last edited:

Deeival

Well-known member
Joined
Aug 29, 2009
Messages
289
Location
Cariboo, BC


First PC I built. The picture is dated April 2004.

PSU and HDD died.
Motherboard (Asus A7N8X Deluxe) and CPU (AMD 2500+ Barton, great for overclocking) were sold. Still have the A7N8X box six years later.
And I think that's a 9800 Pro in there. Probably sold that.

The case and CDRom drive are still in use.

Edit: Bonus picture. 2500+ running at 3200+. Sadly no scores.

 
Last edited:

Supergrover

Well-known member
Joined
Dec 2, 2006
Messages
4,355
Location
Okanagan Falls, British Columbia
+3 for the Xazer III though I have long since lost the fan controller, she still sports a 2000+ XP my print server. I 'll have to go threw my CD's and track down some of my old systems.

And Yes those 2500 xp-M's were wicked little clockers, I believe mine used to top out @ 2750.
 

Zero82z

Banned
Joined
Sep 2, 2009
Messages
5,409
Location
Montreal, QC
My main rig circa 2005:



Specs:
P4 1.7GHz Willamette at 2.1GHz
A bunch of SDRAM
ASUS P4B (Intel 845 chipset)
Radeon 9600 256MB (passive card, modded with fan and cardboard shroud made from a granola bar box - I still have the card, and it works!)
Soundblaster Live! 5.1
120GB Maxtor HD
Some optical drives
Some crappy PSU

Also, here's a picture I found of one of my old folding machines. I believe this was a Pentium 3, 667MHz or thereabouts:

 

jcmaz

Well-known member
Joined
Feb 5, 2009
Messages
2,433
Location
Vancouver, BC
Unfortunately, i don't have any pics. But my old computer consisted of AMD Socket A 1800+, 512mb of DDR-133, Nvidia Riva TNT 2 16mb, A crappy ECS mobo, and a no name 450W psu.
 

norfolk

Well-known member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
444
Location
N1R-1C8
The Comp on the top is a Athlon XP 2200+ based system,I"ve had this one quite a while.Generally used for
Downloading and menial task"s.
And the comp on the bottom is My Quad 9850 based sys,It"s used mostly for Gaming and the wife uses this one for school.And they both need a good cleaning:angry2:
What can I say I love AMD:thumb:
 

Attachments

BrainEater

Well-known member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
2,768
Location
Calgary
:biggrin:

-----




-----

Everex system 1800A
4 Mhz Intel 80286 proc with an 80287 NPU
Suntac chipset
1 Mb ram
4 mb HDD

:thumb:
 

Twitter

Top