What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Let's go Team !!

Dashock

Well-known member
Joined
Nov 22, 2007
Messages
1,921
Location
Toronto
Yea i been reading the forums and yea that sucks aboot the farms. Im tryin to hold off till some new Nvidia cards come out.
 

BrainEater

Well-known member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
2,768
Location
Calgary
Ok everyone.

I've upped my production now.

I just pulled the trigger on a BFG 9800 GT oc , to replace the pci card I run my 2nd monitor on , so now It can fold too ...

Be interesting to see how it compares with my 8800GTX..

---------

Let's go peeps !! we are at 150th.......top 100 here we come !!

:thumb:
 

Alwaysrun

Well-known member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
784
Location
Qualicum Beach BC
Added into the mix my new 260 Black Edition today. It's doing pretty good so far. FAHmon says 7373ppd running project 5758 (384 points) and takes 75 minutes each. I'm sure my average won't be that high because I haven't hit any speed bumps or those stingy WUs yet. Still a big leap from 2400-3100ppd my Radeon 4850 was getting before. I'm going to let this go for three days to see what the 72hour average is then I'll try to crank the shaders up and really see what this puppy can do.

For some reason the usual place I go to see my score isn't updating properly.
Hardware Canucks Forum Individual Users List - EXTREME Overclocking Folding @ Home Stats

I've had this running now 5 hours and haven't seen any points in the update. To see my real score I have to go to the stanford site itself. My team Name and number are correct so I dunno whats up. Maybe that site just isn't updating correctly. Also when I check my log it says I've sent results and Thanks for participating. I'm at a loss.
 

Dr_BenD_over

Fallen Folder
Joined
Jul 29, 2008
Messages
2,398
Location
Nova Scotia
For some reason I can't actually "use" my PC's with the GPU client running anymore. The ATI client isn't too bad, then again it's paired with a Q6600 at 3.0, but the Nvidia client (on a lowly stock E6300)... I can't even use Excel with that running let alone do PCB layout, which means I keep pausing it, and forgeting to re-enable it...
 
Last edited:

3.0charlie

3.0 "I kill SR2's" Charlie
Joined
May 22, 2007
Messages
9,911
Location
Bedford QC
Update the Core of the nvidia client - it should not use that much the CPU. Stop the process, delete the fahcore_11 then restart the .exe. It will download the newest Core.
 

BrainEater

Well-known member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
2,768
Location
Calgary
Shweeeet !!!

It would appear I have both cards folding now.Fahmon is showing 2 sep clients correctly , each with unique WU's , chugging along nicely....7500 PPD estimate so far.

Is there a display program that will actually show me what card is doing what ?

As a side bonus :

cls||Pigg has agreed to borg his ps3 for me too.

:thumb:
 

3.0charlie

3.0 "I kill SR2's" Charlie
Joined
May 22, 2007
Messages
9,911
Location
Bedford QC
The more the better!

To see both cards' ppd seperately, use Fahmon, or Fahspy.

I also forgot to add that I'll be splitting my 260s, and both will fold (finally...)
 

BrainEater

Well-known member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
2,768
Location
Calgary
To see both cards' ppd seperately, use Fahmon, or Fahspy.

I also forgot to add that I'll be splitting my 260s, and both will fold (finally...)
Where does Fahmon show what card is doing what WU ?

It shows 2 clients but it doesnt lable card to WU that I can see ?!....
 

Latest posts

Twitter

Top