What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Let's go Team !!

3.0charlie

3.0 "I kill SR2's" Charlie
Joined
May 22, 2007
Messages
9,911
Location
Bedford QC
Did you right-click the window to add a client? And doing so did you link the fah folder? It's been a while, I think it's the work folder. Then give it a few minutes, then click the client. It should show the ppd. Do so for both cards, with 2 different client names.
 

chrisk

Folding Captain
Joined
Jul 12, 2008
Messages
7,541
Location
GTA, Ontario
Lol I still have a 9600GSO not folding but other than that my main computer has done nothing but fold since I got the PS3.

Go HWC!!!
 

BrainEater

Well-known member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
2,768
Location
Calgary
Did you right-click the window to add a client? And doing so did you link the fah folder? It's been a while, I think it's the work folder. Then give it a few minutes, then click the client. It should show the ppd. Do so for both cards, with 2 different client names.
Yes , It does all that.

Fahmon shows both clients , and both work folders.

It does not show which folder/client is running on which card tho.

If I use the 'display' right click on each systray clent , they both show the 9800GT as the card thats running.

?
 

Prof. Dr. Silver

Well-known member
Joined
Nov 2, 2007
Messages
1,183
Location
Toronto, ON
While I've been busy benching our new SSD drive, together with my little boy....both my rigs gave me a hard time and therefor I had to take a break. Now that everything is pretty much back in order(still waiting for RMA) I should have both rigs up folding shortly....anybody have an idea on the new nVidia drivers?
 

LCB001

Well-known member
Joined
Feb 19, 2008
Messages
1,732
Location
Aylmer QC.
Yes , It does all that.

Fahmon shows both clients , and both work folders.

It does not show which folder/client is running on which card tho.

If I use the 'display' right click on each systray clent , they both show the 9800GT as the card thats running.

?
Open a temp. monitoring program, pause one client and see which temp. drops...
Nice card upgrade...:thumb:
 

BrainEater

Well-known member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
2,768
Location
Calgary
Open a temp. monitoring program, pause one client and see which temp. drops...
Nice card upgrade...:thumb:
Thx !

Very logical , I should have thought of that.

----

A screenshot of what ?......Nothing I've seen suggests what card is doing what....

---

It's totally werking from what I can tell , It's more a curiosity thing.

I have an Nvidia/BFG 8800GTX 768 MB card , and an Nvidia/BFG 9800 GT oc.

One is doing nearly double the other , I want to know which.

:thumb:
 

3.0charlie

3.0 "I kill SR2's" Charlie
Joined
May 22, 2007
Messages
9,911
Location
Bedford QC
Now I get it. You want to know which card is which client. Do what LCB said. Sorry for the confusion.
 

BrainEater

Well-known member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
2,768
Location
Calgary
ah no worries :biggrin:

I found it.Rivatuner tells you which card is set to which client.

so yea.

8800GTX= nearly double what this 9800 GT is doing.

:thumb:
 

Latest posts

Twitter

Top