What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Let's go Team !!

BrainEater

Well-known member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
2,778
Location
Calgary
So it seems Core 17 does alright on Titan. Nearly doubled my PPD up to 60k.
Yep , that's kinda what I thought.....It probably needs customized settings for the TITAN's.

..at 60k, that's at least 2 sold to me.

That's basically doubling a 580's production.That's good enough for me.

Someone needs to buy a Xeon PHI....

:ph34r:
 

lowfat

Moderator
Staff member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
9,290
Location
Grande Prairie, AB
Yep , that's kinda what I thought.....It probably needs customized settings for the TITAN's.

..at 60k, that's at least 2 sold to me.

That's basically doubling a 580's production.That's good enough for me.

Someone needs to buy a Xeon PHI....

:ph34r:
The Core 17 has a higher CPU load though, 28% on my quad core.

Not sure if you are aware of the so called throttling issue w/ Titans. But it seems to occasionally happen in fah. Every few minutes the card will drop down to 0% usage for a couple of seconds then ramp back up again. The WU doesn't error out though so I can't really complain.

I'm going to test out the double precision later on. Maybe it has an affect w/ core 17 as well. Doubtful though.
 

BrainEater

Well-known member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
2,778
Location
Calgary
Interesting.

I do know that the world records with TITAN's had custom power sub-boards.I've heard the power circuitry is sub-par.

I'm willing to try one forsure.

:thumb:
 

lowfat

Moderator
Staff member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
9,290
Location
Grande Prairie, AB
Here is a screenshot of what i mean by it stopping for a second or two every few minutes. It doesn't seem to have much of an affect on PPD. The fah core hasn't errored out yet. Card is running @ 1202MHz getting about 63k PPD. Using about 260W from the wall.
 

stoanee

Well-known member
Joined
Jun 4, 2007
Messages
3,225
Location
Lacombe Alberta
Which folding client? I think the newer ones are a little glitchy. I am gpu folding with the good ole 6.30, it is rock steady. When I was using V7 the same thing was happening to me.
 

lowfat

Moderator
Staff member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
9,290
Location
Grande Prairie, AB
Which folding client? I think the newer ones are a little glitchy. I am gpu folding with the good ole 6.30, it is rock steady. When I was using V7 the same thing was happening to me.
V7. Pretty sure it is a requirement for all Kepler cards.
 

fishingfanatic

Well-known member
Joined
Mar 13, 2010
Messages
1,360
Location
Hamilton Ont
Let's Go Team!!

Trying 2 get my hands on a 690 and still waiting 4 my Titan. Just wonder if I have enough power that she

don't start breaking up.

Like Scotty says: I'm givin her all I've got Cap'n!!!
:biggrin:

Don't think I'll have either that long though.
:sad::whistle:
 

lowfat

Moderator
Staff member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
9,290
Location
Grande Prairie, AB
I have a suspicion that it isn't possible for a Titan to error out a WU. Been running it @ 1200MHz now for a while and it hasn't errored out once. Even though 1200MHz is way behind game stable. When the core errors it just stops then restarts again.
 

Latest posts

Twitter

Top