What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Let's go Team !!

great_big_abyss

Well-known member
Joined
Oct 3, 2011
Messages
2,275
Location
Winnipeg
Both my folding rigs have had a hard time picking up WU's the last day or two. They are sitting idle and 'ready'. Just wondering if anyone else has noticed a lack of work units, or if there is something wrong with my rigs. This is affecting both CPU and Nvidia GPU folding.

EDIT: Just took a look at some of the top ten producers here on HWC and it seems like everyone suffered from a lack of WU's between the hours of 9pm and 6pm yesterday. Glad to know it's a problem on their end and not on mine. No action required!
 

akira749

Well-known member
Joined
Jul 4, 2012
Messages
519
Location
Donnacona, QC
Yes I had the same problem yesterday. It was because Stanford did some maintenance yesterday.

About your WU's in ready state I had the problem yesterday and I quit the V7 client and re-started it and then the state changed and they started folding again.

You might try that if your have some still in ready state. :thumb:
 

LoTech

Well-known member
Joined
Jan 28, 2012
Messages
292
Location
Calgary
I tried to restart the PC but that did not work. In the end I deleted the GPU and CPU units in config, then added them back. That seemed to work fine. Also be aware there is a site that tells you the [email protected] server status and when I checked yesterday they seemed to have a lot of servers down, not accepting, or on standby. Maybe in a day or two there will be some more news.
 

Tim_H

Well-known member
Joined
May 4, 2011
Messages
218
Location
Regina, SK
Just took a look at the fah blog. should be all up and running now. (with the exception of one server VSP07) They were doing some maintenance and relocating some servers, then there were network issues.

Just a note on an earlier comment about 6.4(with langouste and thekraken) being faster than 7(with thekraken), I have tested both and find that they are the same performance. Just need to manually install thekraken for V7 as it already has langouste features built in.
 

lowfat

Moderator
Staff member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
9,206
Location
Grande Prairie, AB
Well it seems my rig went down today while I am away on vacation. Not exactly sure why since it was running stock clocks.:sad:
 

LoTech

Well-known member
Joined
Jan 28, 2012
Messages
292
Location
Calgary
Well it seems my rig went down today while I am away on vacation. Not exactly sure why since it was running stock clocks.:sad:
Just my 2 cents worth but I suspect your rig is fine. Maybe just not connecting to the server. Maybe a restart is needed. Mind you maybe there was a power bump up there in the great the north..sigh. Any how hope it all works out for you. Do you have someone looking in on your place?:ph34r:
 

lowfat

Moderator
Staff member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
9,206
Location
Grande Prairie, AB
Just my 2 cents worth but I suspect your rig is fine. Maybe just not connecting to the server. Maybe a restart is needed. Mind you maybe there was a power bump up there in the great the north..sigh. Any how hope it all works out for you. Do you have someone looking in on your place?:ph34r:
Logmein is showing the rig offline :sad:. And unfortunately no one has keys to my place. It could very well have been a power outage but they are very rare where I live. I really should set my folding rigs to always turn back on after power has returned just in case.
 

MARSTG

Well-known member
Joined
Apr 22, 2011
Messages
4,306
Location
Montreal
I really should set my folding rigs to always turn back on after power has returned just in case.
That you really should do. On the other hand, I see we are at an all time low with the active folders, I have never seen such low numbers of active members : just 48?
 

Twitter

Top