What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Mass Effect 3

sa seba

Well-known member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
303
Location
Vancouver, BC
Preordered at Best Buy, they still have 9 CE's as of now.
Will play through other means till my CE arrives.
 

kyle_L

Well-known member
Joined
Nov 11, 2008
Messages
1,119
Location
Port Coquitlam, bc
all preloaded but im sick and cant think, typing this is taking every once of concentration i have, have fun guys i will join in tomorrow.
 

muse108dc

Well-known member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
1,741
Location
Vancouver North
I am so happy I dont live somewhere like LA. The line there looks insane. My plan is still to go at half past midnight to avoid all of that even though I dont think North Van gets that really.
 

ultraman7k

Well-known member
Joined
Oct 16, 2009
Messages
525
Location
Surrey, B.C.
So if anyone gets the "stopped working" error here's the fix.

go to /Binaries/Win32/ and remove or rename the "atiags.dll" file

if the game still crashes, disable the Origin overlay in the settings for Origin.

Ah such a great game. I want to play more, but will not have time till late Tues or Wed.

Also, support for Eyefinity is non-existent. The game loads and all, but the menus are unusable. I feel so confined gaming on 1 monitor. I had to change this using the actual config.exe in the Binaries folder since I could not read the menus in game.
 

Arinoth

Moderator
Staff member
Joined
May 27, 2009
Messages
9,234
Location
Halifax
Gotta wait till the end of the work day today, plus working out plus dinner until I can play this bad boy, uggg!
 

Jebusman

Well-known member
Joined
Nov 29, 2008
Messages
357
Location
Halifax, Nova Scotia
Also, support for Eyefinity is non-existent. The game loads and all, but the menus are unusable. I feel so confined gaming on 1 monitor. I had to change this using the actual config.exe in the Binaries folder since I could not read the menus in game.
That's, kind of sad actually. You'd think big budget game would at least hack together some Eyefinity support.
 

Latest posts

Twitter

Top