What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Strange Multiboot problem .. Please Help !!

mrsam1999

New member
Joined
Feb 25, 2019
Messages
1
Hi, I have an i7 920, dx58SO
motherboard, 12 gb ddr3, 2 tb hdd,
zotac gtx 970. I had installed windows
7, windows 8.1 and windows 10 all 64
bit versions installed in a multiboot
config.



All was working good..until 2
days back i found out that win 8.1 and
win 10 won't start normally and got
stuck in the circle animation (that too
got stopped) ..but both could be
started in safe mode. However, windows
7 boots and runs flawlessly. Even while
trying to run the usb install media for
repairing windows 10, the screen got
stopped in the circle animation (that
too stopped animation). This perhaps
shows that my win 8.1 and win 10
installations are not the problem..The
problem lies elsewhere in some
hardware. But since win 7 runs
flawlessly..what could the problem be ?:sad:
 

Mac29

Well-known member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
143
Location
Florida
mrsam this is strange, I could swear I answered the same problem but forum shows no replies. If you are still out there w/same problem I'm thinking you could try booting to a linux usb stick. That should rule out hardware. I know either Hiren's boot CD or Ultimate boot CD has a multi-boot application for lack of a better name, that you might install, overwriting whatever you use to do so.



Hopefully that would be a solution that negates having to reinstall. If you end up finding you need to fix files re: how any of the OS's load I'm afraid I'm too rusty to be of any help. Personally I've run separate HDDs for "multi-boot" since drives are so cheap. Fullproof. Messing round w/applications to fix your problem shouldn't alter any data, but always best to have a good backup plan in place, which has been tested.
 
Top