What's new
  • Please do not post any links until you have 3 posts as they will automatically be rejected to prevent SPAM. Many words are also blocked due to being used in SPAM Messages. Thanks!

Weird bug - form1

CactusJoe

Well-known member
Joined
Oct 26, 2008
Messages
169
Hi,

Im using a eeepc 1000He right now and I have that weird bug that always happens.

There is a "form1" program wich is running everytime I click or run anything on the computer(It is not a form from excel). It is benine, I believe, but still disturbing and stealing space on my so little screen ;)

Anyone has that bug?
Is it related to a winxp update?

I'll provide a screenshot : http://img87.imageshack.us/img87/6995/28964243.jpg
 

martin_metal_88

Well-known member
Joined
Apr 17, 2009
Messages
4,152
Location
Quebec City
This is a common issue we see with Office 2007 or windows explorer 8, disable windows explorer 8 and see what it does.

Ask for more.
 

CactusJoe

Well-known member
Joined
Oct 26, 2008
Messages
169
Cant find anything about this on google, do you have a link to windows site explaining that bug?

Also, im using IE 8, but i dont really want to use firefox.

thx for the help
 

martin_metal_88

Well-known member
Joined
Apr 17, 2009
Messages
4,152
Location
Quebec City
I don't think that Microsoft really state on that. It's a issue I figure at job after trying everything to wipe it a colleague tell me try to disable IE 8 it's full of bug and it was fixed. If you don't want firefox there is also Opera wich is a pretty good browser or go down to IE 7. Give it a try to see if it can fix your problem.

Ask for more.
 

CactusJoe

Well-known member
Joined
Oct 26, 2008
Messages
169
I'll try that.

Thank you for the help, will let your know if switching to firefox works ;)
 

Latest posts

Twitter

Top